20 ianuarie 2009

It's been a time since ...

A devenit un obicei sa vorbesc, scriu, ascult in engleza .... de cand mi-am schimbat jobul si uite asa am pornit sa scriu titlul in engleza. Nu, nu vreau sa scriu totul in engleza ... in fine.
A trecut ceva vreme de cand nu mi-am mai pus gandurile pe hartie (un fel de a spune). Nu ca as avea atat de multe lucruri acumulate sa le pun pe hartie (desi ar fi - doar nu stiu cat de dispus as fi sa impartasesc aici).
Sa fac un rezumat ... asa ... pentru sufletul meu. Sa vedem, ce s-a mai intamplat in searbada mea prezenta pe lume (nus'ce am de sunt asa de "negru" zilele astea).
Pai mai intai ... mi-am schimbat jobul, locul de munca sau vreti voi sa ii spuneti. Asta e de bine.
Apoi, m-am decis sa-mi schimb viata, si a fost poate cel mai bun lucru care mi s-a intamplat anul trecut. Si asa am ajuns sa ma casatoresc ... si ma amuza in continuare ideea pe care o exprima unii cum ca asta ar fi ceva de rau. Nu pot sa nu ma amuz cand ma gandesc ca mergind de la cununia civila catre restaurant un tanar intr-o masina trecand pe langa noi s-a crezut spiritual sa-mi strige: "Te-ai ars, bai!" (sau ceva in sensul asta ... a trecut ceva vreme de atunci).
Nu in ultimul rand, am descoperit noi prieteni, am redescoperit vechi prieteni ... si asta cred ca e de bine.
Nu stiu de ce sunt asa de "negru" zilele astea .... e de bine ce s-a intamplat anul trecut cu mine.

Niciun comentariu: