5 ianuarie 2008

Un fel de introducere ....

Am pornit acest blog mai mult dintr-o curiozitate. Si pentru ca sunt o fire foarte curioasa.
Privind prima pagina goala ( "Nu există articole care să se potrivească cu interogarea dvs." - sic!) mi-am zis ca trebuie sa umplu spatiul asta .... si ce ar fi mai potrivit decat un fel de introducere. Nu cred ca exista cutume in ceea ce priveste cum iti introduci blogul catre ceilalti (sau cum poti incerca sa il bagi pe gatul lor daca nu binevoiesc sa citeasca sau sa fie de acord), nu cred ca a trecut suficient timp pentru crearea unei traditii ... asa ca nu prea am ce urma din punctul acesta de vedere - nici nu ma prea omor eu cu respectarea traditiilor ...
Nu cred in prezentarea personala ... desi un vers dintr-un cantec destul de celebru (dupa mine) imi vine in minte in aceste momente ... "
Please allow me to introduce myself / I''m a man of wealth and taste [...] Pleased to meet you / Hope you guessed my name " ... asa ca nu am sa o fac.
Eu sunt ... Ciprian ... si ceea ce puteti afla despre mine se gaseste pe undeva prin profilul de pe site-ul asta. Daca va poate fi de folos cu ceva ... go get it!
Intentionez sa ... scriu ce imi trece prin minte (nici introducerea asta nu face exceptie ... e cam ceea ce imi trece prin minte acum ;-) ). Ca doar asa zice si titul blogului ....
Ce pareri am? ... are sa se vada cu timpul si sunt convins ca veti aduce o critica "constructiva" prin comentariile voastre ... sau sa spun critica destructiva ? Hmmm .... avem sa vedem. O iau ca pe o provocare ;-D (Bogdan stie ... )
Si pentru ca sa completez picanteria blogului m-am gandit (surprinzator, mi-a iesit ... ) sa nu fiu singurul care debiteaza ganduri crete pe unde internetistice .... asa ca veti mai gasi si alte povesti si povestioare de ganduri si pareri din partea celor ce imi sunt dragi si au "placerea" sa-si puna creierul pe tava in spatiu asta.

Pina la reauzire, fiti buni si fiti ..... hmmmm ... ascult prea mult radio.

Ciao.

Niciun comentariu: